Milieubewust schroot en kabelafval verzamelen en recycleren

 

Van Hoef: de specialist in metaal recycling

Van Hoef Metaal Recycling, is gespecialiseerd in het verzamelen, verwerken en verhandelen van metaalafvallen, kabelafvallen en oude loodaccu’s. We zijn al meer dan 20 jaar actief in de metaalrecyclingbranche en hebben in deze periode dan ook een goede reputatie opgebouwd, waarin eerlijkheid en wederzijds vertrouwen bij ons een hoge prioriteit heeft.

 

Naast een concurrerende prijs en een vlotte en correcte afwikkeling garanderen wij dat wij een uitstekende partner zullen zijn voor de afvoer, verwerking en inzameling van alle oude metalen. Naast handelaars, bedrijven en instellingen, kunnen ook verenigingen en particulieren bij ons aanleveren.

 

Ons bedrijf beschikt over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van deze belangrijke secundaire grondstoffen.

 

Een goede service en persoonlijk contact met onze leveranciers en afnemers zijn bij ons vanzelfsprekend. Een team van vakbekwaam en deskundig personeel, alsmede een modern en uitgebreid machinepark, behoren tot de sfeerpunten van onze organisatie. Naast het aanleveren op ons bedrijfsadres plaatsen wij ook containers. Het plaatsen en afhalen van een container is gratis bij een volle vracht. Wij beschikken over een eigen containerwagen.

 

Bel of mail ons!